Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Workshop: Koken met de kookfabriek

Workshop: Koken met de kookfabriek

Geef je kookskills een upgrade en kook live mee vanuit je eigen keuken. Samen met een Kookfabriek chef bereid je een overheerlijke maaltijd. Tijdens de kookworkshop kun je al jouw culinaire vragen stellen aan de chef, zodat je na deze kookworkshop helemaal op de hoogte bent! Binnen een halfuur staat er een heerlijke zelfbereide maaltijd op tafel en kan het smullen beginnen! Tip: Tune samen met je vriendinnen, moeder of collega in en kook samen live op afstand mee ieder vanuit haar eigen keuken. Zo heb je toch het idee of je samen in de keuken staat! Donderdag 14 mei, zondag 17 mei en dinsdag 19 mei van 14.55 tot 15.25 kun je samen met de Kookfabriek de keuken in en de master chef in jezelf ontdekken!

Donderdag 14 mei zal de Kookfabriek een heerlijke Poké Bowl met zalm klaarmaken. Bekijk hier het recept en de benodigde ingrediënten.  Om live mee te kunnen doen aan deze kookworkshop, dien je de sushirijst al klaar te maken voor aanvang van de workshop.

Zondag 17 mei gaan we aan de slag met Vietnamese Springrolls. Bekijk hier het recept en de benodigde ingrediënten.

Dinsdag 19 mei kun je tijdens de kookworkshop een koude soep met Aziatische twist klaarmaken. Bekijk hier het recept en de benodigde ingrediënten.

Wil je nog meer workshops van de Kookfabriek volgen? Neem dan een kijkje op www.kookfabriek.nl

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis? Bekijk hier het programma dat tot nu toe bekend is.

Ook interessant?