Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Workshop: Maak je eigen ecosysteem met Ecolifetube

Workshop: Maak je eigen ecosysteem met Ecolifetube


Tijdens deze groene workshop van Ecolifetube op woensdag 20 mei van 14.55 tot 15.25 uur leer je hoe je een ecosysteem maakt in een afgesloten lichtgewicht PET-fles, compleet met kurklampje en afstandsbediening. Een echte eyecatcher voor in huis! In deze workshop komen alle ins en outs aan bod en je hoeft niet eens groene vingers te hebben om mee te doen. Je krijgt uitleg over de werking van het gesloten ecosysteem maar ook thema’s als de fotosynthese, lichtsterkte, condensvorming en de werking van springstaartjes (beestjes) in je systeem komen aan bod. De workshop is live te volgen op de Facebookpagina van Libelle. 

Wat heb je nodig om jou gesloten ecosysteem tot een succes te maken?
Een schone afsluitbare tube of fles- kiezelsteentjes, aktieve kool, goed gevoede aarde, plantjes en mossen, springstaartjes en een lepel, een plantenspuitje of gietertje. Ecolifetube biedt een compleet pakket met alle benodigdheden en een mooie mix aan tropische plantjes, mossen en varens aan op hun website maar je kan ook gewoon meedoen met je eigen spullen als je nog een fles met kurk hebt staan. Elke willekeurige afsluitbare fles volstaat, als je maar de juiste ingrediënten in huis haalt.

Bestel jouw workshoppakket bij Ecolifetube
Bestel op de website van Ecolifetube het DIY-pakket zodat je met deze workshop mee kan doen. Tip: het DIY-pakket is ook een aanrader om cadeau te geven voor Moederdag!

Ook interessant?