Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Workshop: Wijn en spijs door de Wijnselectie

Workshop: Wijn en spijs door de Wijnselectie

Altijd al alles willen weten over wijn? Dan is deze workshop van de Wijnselectie echt wat voor jou! Tijdens deze workshop op dinsdag 19 mei van 15.55 tot 16.25 uur ga je samen met sommelier Job Seuren van restaurant Zoldering in Amsterdam op onderzoek in de wijnen en de spijzen. Je gaat kijken, proeven, onderzoeken en leren hoe je de juiste wijn bij een gerecht kan vinden. De workshop is live te volgen op de Facebookpagina van Libelle. 

Bestel jouw wijnpakket voor de workshop 
Bestel het wijnpakket en doe live mee tijdens de workshop. Het pakket dat wordt gebruikt bestaat uit drie wijnen die je van te voren kunt bestellen op de website. In het pakket van € 29,95 zit een mousserende wijn, een droge witte Elbling en een biologische rosé. We raden aan om deze tijdig te bestellen zodat je het pakket op tijd in huis hebt en live vanuit huis mee kan proeven!

Over de Wijnselectie
De Wijnselectie is ontstaan uit liefde voor de wijnen uit het Rheinland-Pfalz gebied in Duitsland en met name de wijnen van de Elbling druif. We zien het als een uitdaging om deze wijnen in Nederland bekender te maken.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis
Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis? Bekijk hier het programma.

 

Ook interessant?