Koop nu je tickets mét korting!

The Hills

Van sleutelhangers knopen tot je eigen poster maken met aquarelverf: voor de creatieve noot van jullie dag, maak je een tussenstop bij The Hills. Hier vind je het workshopplein van de Libelle Zomerweek. Inschrijven voor een workshop kan op de dag zelf, bij de inschrijfbalie in Sunset Boulevard. De voorpret begint echter hier: kijk alvast uit welke workshops je straks kunt kiezen! Oh en niet te vergeten dat je bij The Hills ook heerlijk kan shoppen.

Knoop je sleutelhanger

Zo’n vrolijke dag samen met je vriendinnen op stap, daar wil je elke dag wel aan worden herinnerd. Dat kan. Hier knoop je in een mum van tijd een sleutelhanger in zachte, zomerse kleuren. Eenmaal af, dan hang je de hanger aan je sleutelbos en je hebt een dagelijks geluksmoment in handen.   

Hoi Pipeloi!

Het JJK Atelier is in z’n geheel beplakt met zwart/witte strips in allerlei groottes. Van muur tot de lampen en tafels. Schuif aan en maak in een uurtje van een oud vaasje, een dienblad of kop-en-schotel een Jan, Jans en de Kinderen strip-pronkstuk. Tip: het is óók de plek waar de stripalbums en ansichtkaarten worden verkocht én dagelijks zijn er signeersessies door Studio Jan Kruis tekenaars.     

Tangle-tekenen   

Kies een Tangle-kaart met een mooi ontwerp en ga aan de slag. Met een fineliner doodle je de vlakken vol met verschillende patronen. Even geen inspiratie? Geen probleem: er zijn kaarten aanwezig vol met leuke patroontjes. Jij gaat gegarandeerd naar huis met een mooi eigen kunstwerk.

Kofferlabel

Philadelphia Zorg is er deze Zomerweek met een atelier én een workshop. In het atelier kun je de kunstwerken zien die in de creatieve ateliers van Philadelphia worden gemaakt. In de workshop-tent kun je zelf aan de slag. Met gerecyclede decordoeken van de Libelle Zomerweek 2022 maak je een leuk kofferlabel voor de eerstvolgende vakantie.

Aquarellen, stempelen, tekenen én handletteren

Leuk als je al handig bent met kwast of potlood, maar minstens zo leuk als jij vindt dat je niet zo creatief bent. Je zult zien dat je dit ook kunt. Tijdens de workshop van Kri-eet leer je de basistechnieken van het aquarellen in combinatie met stempelen en handletteren. Voeg nog wat getekende bloemen toe en er ontstaat een prachtige A5-poster. Daar kun je thuis vast een mooie plek aan de wand voor vinden.

Diffuser armband of ketting maken met Essentiële Oliën

Maak een diffuser armband of ketting en ervaar wat essentiële oliën voor je kunnen doen. Tijdens deze actieve workshop van Comfort Aroma’s leer je hoe de oliën van Young Living bijdragen aan een gezonde leefstijl & mindset. Wij laten u zien hoe eenvoudig het is om de gezondheid te ondersteunen met 100% natuurlijke producten. Want gezond blijven en lekker in je vel zitten, dat wil toch iedereen? Super leuk om je te ontmoeten tijdens deze leuke week!