Libelle Zomerweek 2021 gaat helaas niet door
Home - Geen categorie - Zo leuk was dag 1: bekijk de video’s terug

Zo leuk was dag 1: bekijk de video’s terug

Vandaag werd de eerste online editie van de Libelle Zomerweek feestelijk geopend door Hilmar Mulder en Pien Ankerman. Tevens was dit het startsein van een week lang feest! Het programma zat vandaag bomvol. Zo kon je tijdens de workshop Huidanalyse van Dr. Van der Hoog alles te weten komen over je eigen huid en de producten die je hier het beste voor kan gebruiken. Daarna kon je volop inspiratie opdoen voor een zomerse outfit tijdens de modeshow. Ook kon je samen met de Kookfabriek de keuken in om een heerlijke poké bowl met zalm op tafel te zetten. Meezingen deden we vandaag met het huiskamerconcert van Bastiaan Ragas en de stylist van Rob Peetoom liet je zien hoe je die stoere boxer braids zelf maakt. Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijk een goed doel. Vandaag stond ik het teken van het goede doel Alpe d’HuZes. Steun Alpe d’HuZes en koop een kaars. 

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de sessie live te volgen? Geen probleem! De video’s van donderdag 14 mei kun je hieronder terug kijken. Of bekijk hier de gehele livestream terug op de Facebook-pagina van Libelle. 

Workshop: Huidanalyse met Dr. Van der Hoog

 

Modeshow

Leuk hè die outfits van de modeshow! Goed nieuws, je kunt de outfits hier direct online shoppen. Daarnaast kun je tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis bij meer dan 80 merken online shoppen met extra veel korting!

Workshop: Koken met de Kookfabriek

Huiskamerconcert: Bastiaan Ragas

Workshop: Boxer braids met Rob Peetoom

Alpe d’HuZes: Interview met Jan Kouwenhoven

 

Steun Alpe d’HuZes
Met #samenvanuithuis support de Zomerweek dagelijks een goed doel. Door deelname aan het live event kun jij als bezoeker een vrijwillige bijdrage doneren aan het centraal gestelde doel van die dag. Vandaag staat in het teken van Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dit jaar vind op 4 juni een speciale editie plaatst in verband met het coronavirus. In de nacht van 3 op 4 juni steken Alpe d’HuZes-vrijwilligers de kaarsen aan. Wil je ook een kaars branden? Dat kan via onderstaande button.

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is er nog veel meer te doen. Maak bijvoorbeeld de ultieme vegan borrelplank samen met Maza, maak je eigen ecosysteem met Ecolifetube of doe mee met de workshop handletteren met Kri-eet. Daarnaast kun je de gehele week nog genieten van huiskamerconcerten van o.a. Sandra van Nieuwland, Thomas Berge en Alain Clark. Benieuwd wat voor leuks er nog meer te doen is? Bekijk hier het complete programma.

Ook interessant?