Koop nu je tickets mét korting!
Home - Nieuws - Zomerweek in Concert

Zomerweek in Concert

Libelle maakt dit jaar voor het eerst één feestdag tijdens de Libelle Zomerweek nog grootser voor vriendinnen: Zomerweek in Concert. 

Op moederdag word je getrakteerd op optredens van Nederlandse vrouwelijke artiesten. Wat dacht je van Ilse DeLange, Miss Montreal, Edsilia Rombley, Female Fusion en Loïs Lane? Dat belooft spectaculair te worden! Dus trommel je vriendinnen op, dit willen jullie niet missen. Koop vandaag nog je Zomerweek in Concert-tickets

Ilse DeLange

Miss Montreal

Edsilia Rombley

Loïs Lane

Female Fusion

Uiteraard kun je ook de hele dag genieten van al het andere dat de Zomerweek te bieden heeft: modeshows, honderden kraampjes om te shoppen, heerlijke versnaperingen om je vingers bij af te likken, workshops waar je gratis aan kunt deelnemen, ontmoetingen met auteurs, de Libelle-redactie en -columnisten én vele extra’s om deze dag onvergetelijk te maken. Alle ingrediënten om écht even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en te genieten van tijd met je vriendinnen óf met je (schoon)moeder.

P.s. onze abonnees kunnen maximaal 4 kaarten per persoon kopen mét extra korting!

 

Tip voor Moederdag

Origineler dan een flinke bos bloemen, nog lekkerder dan een doos bonbons: neem op zondag 14 mei je moeder mee voor een gezellige dag naar Zomerweek in Concert. Of trakteer jezelf en een vriendin op een kidsvrij uitje. Zo krijgt moederdag dit jaar Hollywood-glamour. Wat dacht je van shoppen op Rodeo Drive? Me-time op Miami Beach? Of boek een van de workshops en geniet van de optredens en concerten op de Walk of Fame; het hoofdpodium. Op de to-do lijst: veel foto’s maken, zodat jullie dag letterlijk onvergetelijk wordt.

Blok de agenda van je (schoon)moeder, zus óf vriendin en koop jullie tickets hier.

Ook interessant?